Alt om Worlds 50 Best Restaurants på AOK

World's 50 Best' logo Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Bo Bech: "Folk fatter ikke, hvor stort det er"

Bo Bechs Paustian 2010 Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

"Noma og René Retzepi har vist, at det kun kan betale sig at turde at gøre det, man tror på og drømmer om. Det kan andre kokke – og for den sags skyld – danskerne i almindelighed lære noget af", mener Bo Bech. Se, hvad Bo Bech siger til Berlingske Tidende

Sådan anmelder AOKs læsere Noma

Foto: PR.

Noma er en oplevelse, som bærer ved på båelt til diskussionen om, hvornår håndværket holder op og kunsten begynder. En rejse i nye måder at servere mad på og i hvor ren smag kan være. Hvis du klikker på linket herunder, kan du se, hvordan de AOK-læsere, som har anmeldt Noma, har oplevet den, og hvis du klikker på Noma-linket til højre for denne tekst, kan du læse redaktionens tekst om Noma og finde link til Søren Franks anmeldelse fra 2007. Se hvordan AOKs læsere anmelder Noma