Team med smuk hyldest til Schumacher: 'Vi er alle med dig'

 

Der er ingen tvivl om, hvor stor betydning Michael Schumacher har haft i sportsverdenen.

Og i anledning af Formel 1-stjernens 50-års fødselsdag, er det allerede væltet ind med hilsener. En af dem kommer fra Schumachers tidligere hold, Scuderia Ferrari.

'Vores mester fylder 50 år i dag. Vi er alle med dig, Michael. Bliv ved med at kæmpe,' lyder den smukke fødselsdagshilsen til Schumacher, der har kæmpet, siden han i 2013 var ude for en alvorlig ulykke, da han stod på ski.

Ordene på Twitter er dog ikke det eneste, Ferrari har lavet i anledning af den store fødselsdag. For der er også åbnet en udstilling i anledning af, at den tidligere verdensetter fylder rundt.

'Ferrari Museet dedikerer en særlig udstilling til Michael Schumacher. Den er tænkt som en fejring (af fødselsdagen, red.), og den er også for at udvise taknemlighed overfor en af de mest succesfulde kørere nogensinde. Schumacher har en særlig plads i Ferraris historie,' lyder det.

Michael Schumacher kørte for Ferrari fra 1996 til 2006, hvor tyskeren vandt intet mindre end fem titler.

Udstillingen til ære tyskeren kommer til at være der i flere måneder, skriver Ferrari, som ikke er de eneste, der har arrangeret en hyldest til Schumacher.

For onsdag kom familien med en - meget sjælden - udtalelse, hvori de også afslørede, at der i anledningen af 50-års fødselsdagen ville blive lanceret et virtuelt museum.

I opslaget på Facebook understregede familien, at de fortsat ville holde den tidligere racerkørers tilstand privat.

'Vi er glade og meget taknemmelige for, at i vil fejre Michaels 50-års fødselsdag med ham og os. I kan være helt sikre på, han er i de bedste hænder, og vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe ham. Hav venligst forståelse for, at vi følger Michaels ønske, og derfor holder vi et så følsomt emne som hans helbred privat - som det altid har været,' skrev familien onsdag.

Siden ulykken den 29. december i 2013, er det meget få informationer, der er sluppet ud om racerkørerens tilstand.

Det eneste offentligheden ved er, at han efter ulykken lå i koma i et halvt år. I dag opholder han sig i familiens hjem nær Geneve-søen i Schweiz, hvor han ifølge flere meldinger modtager pleje døgnet rundt, men hvordan han præcist har det, vides ikke.