Romain Grosjean deler nyt billede efter skrækulykke

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Løbet var knap nok kommet i gang, før det gik helt galt for Romain Grosjean under Bahrains grandprix den 29. november.

Formel 1-raceren bragede ind et autoværn, delte sig i to og brød i så voldsom brand, at alle holdt vejret.

Franskmanden formåede dog på mirakuløs vis at slippe ud af bilen med livet i behold og slap med brandskader på hænderne og en forstuvet ankel.

Her halvanden måned senere er bandagen på hænderne så endelig røget af, hvilket den nu tidligere Haas-kører glæder sig over i et nyt Twitter-opslag sammen med sin kat.

Det sker blot få dage efter, at Grosjean kunne dele et andet billede af sin slemt medtagede venstre hånd, hvor den fortsat havde forbindinger på.

»Jeg er tilbage i min håndbeklædning. Det føltes godt at være fri denne eftermiddag. Forhåbentlig mere af det i næste uge,« skrev han til billedet.

For som det nyeste billede viser, så er højre hånd helet flot, mens sårene er noget værre på den venstre.

Den 7. januar kunne Grosjean fortælle, at det var første gang, han fik lov til at tage sin forbinding af den venstre hånd i nogle timer, og det var 'en stor sejr' for ham.

Her en lille uge efter var der så endnu mere at glæde sig over for den 34-årige franskmand, der altså nu har droppet bandagen helt. 

Romain Grosjeans plan var at køre året sidste grandprix for Haas, men det måtte han opgive, da hænderne ikke blev klar til det. Dermed sluttede Romain Grosjeans Haas-karriere i Bahrain.

Den 34-årige franskmand debuterede i Formel 1 i 2009 og nåede i alt 181 grandprixer.

Her blev det til i alt ti podieplaceringer, og han var fra 2017 til 2020 holdkammerat med danske Kevin Magnussen.

Den 2. januar gjorde Romain Grosjean comeback i VCO ProSim-serien, hvor han både er ejer og kører i R8G-teamet – 8 var hans startnummer i Formel 1.