Kontinuerlige fremskridt i test glæder Magnussen

De to Formel 1-testuger i Spanien har givet et godt udbytte for Kevin Magnussen og teamet, mener han.

Kevin Magnussen nåede at køre mere end 400 omgange under de to ugers Formel 1-test i Barcelona. Albert Gea/Reuters Fold sammen
Læs mere

Fredag fik Formel 1-feltet lov til at køre de sidste testkilometer på banen i Barcelona, inden det 17. marts går løs med VM-serien startende i Australien.

På sidstedagen i Barcelona fik danske Kevin Magnussen kørt 94 omgange og nåede op på samlet 403 omgange i løbet af de to testuger.

Og det er en tilfreds dansker, som forlader Catalonien.

»Overordnet set har det været to produktive uger i Spanien, og det er dagen i dag (fredag, red.) endnu et eksempel på,« lyder det fra Magnussen til Haas-teamets hjemmeside.

»Fra begyndelsen har VF-19'eren (den nye Haas-bil, red.) føltes god, og jeg kan se, hvordan vi har gjort fremskridt hver eneste dag med hensyn til balance og ydeevne.«

Dermed kan den danske Haas-kører begynde at rette øjnene mod Melbourne om et par uger, men der er stadig ting, som skal nås inden.

»Man får aldrig testkilometer nok. Sådan er det bare. Men jeg er glad for, hvad jeg har opnået,« siger danskeren, som var et halvt sekund langsommere end teamkammerat Romain Grosjean i sidste træning.

»Der er meget mere arbejde at gøre, inden vi rammer banen i Melbourne, men jeg kan ikke vente med at få gang i sæsonen og komme til at køre løb igen.«

Kevin Magnussen sluttede sidste sæson som nummer ni i VM-stillingen, mens Grosjean blev nummer 14.

/ritzau/