Zlatan i modvind: 'Det er uacceptabelt!'

Zlatan Ibrahimovic er en spiller med karakter.

Det kan de fleste modstandere - og medspillere for den sags skyld - nok skrive under på, og han er også en spiller, der tit kommer i centrum.

Nu er det sket endnu engang efter LA Galaxys kamp mod Real Salt Lake. For efter opgøret langede Nedum Onuoha i den grad ud efter den 37-årige svensker, skriver BBC.

De to spillere havde undervejs i kampen et par sammenstød, og da Zlatan Ibrahimovic scorede kampens afgørende mål, foregik jubelscenen direkte op i Onuahas ansigt.

Første episode mellem de to var i det 60. minut, hvor Zlatan begik frispark på Onuaho og fik en advarsel.

Og det fik angiveligt svenskeren til at true Onuaho med at 'komme efter ham', og kort tid efter var den gal mellem de to igen.

»Denne gang slog han mig ovenpå hovedet. Igen tænkte jeg 'hvad sker der her?'. Han blev ved med at sige 'ved du hvad? Jeg kommer til at skade dig. Jeg ordner dig. Bare vent og se. Der er tid nok,« har Nedum Onuaha fortalt til BBC.

Efter kampen gik Zlatan Ibrahimovic ind i modstanderens omklædningsrum for at give hånd og glatte tingene ud.

Men den undskyldning tog Onuaha ikke imod. I stedet kalder han svenskerens fremtoning for 'arrogant', ligesom han mener, han ikke er en 'god person'. For Onuaha mener, at Zlatan med sin opførsel ikke er en god rollemodel.

»Vi taler om en fyr, der kalder sig ansigtet på MLS udadtil, men det er sådan dér, han spiller. Så jeg er ligeglad. Når nogen går ind og forsøger at gøre det ved mig - du siger ikke sådan på banen. Jeg er ligeglad. Jeg tager ikke imod hans undskyldning. Det er uacceptabelt,« sagde Onuaha til The Guardian efter kampen.

Fra Zlatan selv lød det, at han ikke fortrød sine ord eller handlinger, og at hvad der sker på banen, bliver på banen for hans vedkommende.

»Jeg kan godt lide, når der er dueller og sådan fordi nogle gange - ikke at jeg falder i søvn - men jeg føler mig ikke levende, hvis ikke jeg bliver aktiveret. Når jeg bliver vred, får jeg det godt,« sagde angriberen.