Ydmygelsen fortsætter: Bendtner vraget igen

 

For et år siden havde Nicklas Bendtner gennem gode præstationer for Rosenborg kæmpet sig tilbage i landsholdsvarmen. I dag er han helt ude i kulden begge steder.  

Mest opsigtsvækkende er den nedtur, den kontroversielle danske angrebsstjerne har oplevet i Rosenborg siden nytår.

Således er 31-årige Bendtner igen blevet vraget til de norske mestres trup, når holdet i morgen møder Lillestrøm i Eliteserien. Og det selvom han ikke er noteret som værende skadet.

I forrige weekend var den danske angrebsstjerne også vraget i Rosenborg, som har haft en forfærdelig start på sæsonen i Norge under den nye træner Eirik Horneland.

Birger Løfaldli, der er fodboldkommentator på avisen Adresseavisen, som dækker Rosenborg tæt, mener, at Bendtner kan være en færdig mand i Norges største klub.

»Jeg tror, at situationen er ødelæggende for hans tid her i Trondheim. Jeg tror ikke, det går over, medmindre der sker en dramatisk ændring. Sandsynligvis er Bendtners tid i Trondheim ovre,« sagde Birger Løfaldli B.T. tidligere på ugen.

Han mener, at Bendtners kampform er så skidt, at Horneland ikke har andre muligheder end at vrage danskeren, som er den dyreste og største stjerne, der har spillet i den norske liga.

Nicklas Bendtner kom til Rosenborg i marts 2017 for at få sin karriere på ret køl. Særligt i den første sæson havde han stor succes, og blev topscorer. Men derfra er det gået ned ad bakke.

Særligt på denne side af sommeren har Bendtner haft det svært.

Måske ikke så underligt med tanke på voldssagen, som Bendtner blev dømt i i efteråret, som har betydet, at han har siddet i København med fodlænke i hele januar, mens holdkammeraterne har træner frem mod sæsonen.

Rosenborg-formanden Ivar Koateng har nu åbnet op for, at danskeren kan sælges til sommer som følge af den uholdbare situation med en utilfreds og dyr spiller, som end ikke er god nok til at komme med i kamptruppen.

»Vi ved aldrig hvordan, det udvikler sig. Men der er nok en sandsynlighed for det. Vi sælger spillere i hvert vindue, og dette er det sidste for Bendtner,« sagde han til NRK.