Wozniacki og Agger enige: 'Ingen ord'

Hverken Caroline Wozniacki eller Daniel Agger kunne finde det helt rigtige udtryk.

'Ingen ord,' lyder det fra dem begge.

Forståeligt nok. Det er ikke nogen hemmelighed, at tennisspilleren og eks-fodboldspilleren nærer store følelser for fodboldklubben Liverpool, og deres reaktioner kommer oven på tirsdagens monster-præstation af det engelske hold.

Her blev FC Barcelona besejret med 4-0, hvilket gav en plads i Champions League-finalen.

'Wow!!!!! Ingen ord!!! Sikke en kamp!!!! Utroligt!!!' lyder det fra Caroline Wozniacki, der bruger flere udråbstegn end ord.

Daniel Agger spillede i Liverpool fra 2006-14 og var selv med i en Champions League-finale.

Hans bemærkning efter den engelske klubs storsejr var kort og kontant.

'Ingen ord er nødvendige,' skrev han.

Andre danske Liverpool-fans delte også deres glæde på Twitter efter comeback-sejren, der blev sikret på to mål af både Divock Origi og Georgino Wijnaldum.

Tv-ekvilibristen Oliver Zahle skrev bare 'LIVERPOOL', mens Loveshop- Jens Unmack også hev versalerne frem med 'HOLD NU KÆFT, EN SMUK FODBOLDKLUB'.

Også fra politisk hold var der tid til at fokusere på Champions League-bold tirsdag aften, selv om valgkampen var blevet skudt i gang tidligere på dagen. Og selv om der var partileder-debat på tv i løbet af aftenen.

Efterfølgende plantede den inkarnerede Liverpool-tilhænger og Dansk FOlkeparti-formand Kristian Thulesen Dahl sig foran tv'et med blandt andre Morten Østergaard fra Radikale Venstre. Se det her: