United-legende får en flyvende start som manager

Den danske målmand Daniel Iversen var med til at give Paul Scholes en sejr i hans debut som Oldham-manager.

Paul Scholes fik en fin start som manager, da Oldham tirsdag besejrede Yeovil 4-1. Carl Recine/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Den tidligere storspiller Paul Scholes kan glæde sig over en optimal indledning på den managerkarriere, han netop har indledt hos Oldham Athletic i den fjerdebedste engelske fodboldrække.

Klubben besejrede Yeovil Town med 4-1 tirsdag aften, blot et døgn efter at den nye manager var blevet præsenteret på en pressekonference.

»Det er en lettelse, og nu kan jeg måske få noget søvn,« siger Paul Scholes ifølge nyhedsbureauet AFP.

Oldham rykkede i sidste sæson ned fra League One. Det er det tredjeøverste niveau i det engelske ligasystem.

Klubledelsen satte herefter sin lid til, at en ny manager, Frankie Bunn, kunne sørge for en omgående oprykning. Men Bunn blev fyret, mens Oldham rodede rundt i rækkens nederste halvdel.

Nu er det så op til 44-årige Scholes at sikre en god afslutning på sæsonen. Den tidligere landsholdsspiller tilbragte hele sin aktive karriere i Manchester United, men bor i Oldham og har støttet klubben, siden han var barn.

Med til at sikre den berømte manager en god start i jobbet var den danske U21-landsholdsmålmand Daniel Iversen, der som vanligt vogtede buret for Oldham.

Iversen er på kontrakt i Premier League-klubben Leicester. Men han er i denne sæson udlejet til Oldham, hvor han får masser af kamptræning. Tirsdagens opgør var således Iversens 36. kamp for "The Latics" i denne sæson.

/ritzau/