Tysk målmand færdig i Brøndby

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

To år og ikke mere.

Benjamin Bellot er færdig i Brøndby til sommer, når hans kontrakt udløber.

»Benjamin er en målmand i sin bedste alder, og han skal selvfølgelig spille flere kampe, end vi kan tilbyde ham i Brøndby IF, hvor han står bag Marvin Schwäbe i kampen om spilletid. Derfor giver det god mening for både os og Benjamin, at vores veje skilles til sommer,« siger sportsdirektør Ebbe Sand til klubbens hjemmeside:

Og det er da heller ikke blevet til meget spilletid for den tyske målmand.

Han har fået nogle pokaloptrædener, og i denne sæson er det blevet til 71 minutters Superliga-spilletid - hvorefter han i øvrigt fik præsenteret det røde kort.

Derfor kommer det heller ikke bag på Benjamin Bellot, at tiden snart rinder ud i Brøndby.

»Det kommer ikke som den store overraskelse, men jeg er taknemmelig for de to år, jeg har haft i Brøndby IF. Jeg har posen fyldt godt op med minder fra min tid her – bl.a. fra pokalkampen mod SønderjyskE sidste sæson, hvor fansene til næste kamp igen sang mit navn,« siger målmanden.

Han kom til klubben i sommeren 2017, hvor han blev genforenet med daværende træner Alexander Zorniger. De havde en fælles fortid i RB Leipzig.

Den 28-årige målmand er dog ikke helt tjekket ud endnu.

Han ser frem til de sidste opgaver, selv om det sandsynligvis bare bliver fra bænken.

»Men det er ikke farvel endnu, for vi har stadig meget at spille for i denne sæson, hvor vi vil i pokalfinalen igen og slutte så højt som muligt i Superligaen. Så kan vi sige farvel efter sæsonen, og jeg kommer til at se tilbage på min tid her som en god tid. Vi vandt et trofæ igen efter så mange år, og jeg har ikke fortrudt et eneste sekund, at jeg kom til Brøndby IF,« siger Benjamin Bellot.

Brøndby spiller torsdag aften pokalsmeifinale mod AaB.