Transfervinduet: Brøndby er millimeter fra drømmetransfer

Brøndby er millimeter-tæt på at forstærke sig med en gammel kending.

Vestegnsklubbens tidligere anfører Johan Larsson står nemlig og tripper i kulissen.

Det kommer frem i den seneste udsendelse af B.T. Sports ugentlige fodboldpodcast, Transfervinduet. HØR HELE UDSENDELSEN I BUNDEN AF ARTIKLEN.

Her kan panelet - der består af Steffen Gronemann, Michel Wikkelsø Davidsen og Lasse Vøge - fortælle, at aftalen mellem Brøndby og den 29-årige svensker er så godt som på plads - og at der blot mangler de sidste underskrifter.

I udsendelsen kommer det også frem, at Johan Larsson fredag var på besøg i AGF, der forsøgte at overbevise svenskeren om, at fremtiden skulle ligge i Aarhus.

Men det tilbud har han pænt takket nej til - og i stedet peger alt mod en genforening med Brøndby.

Johan Larsson skiftede i vinter Brøndby ud med franske Guingamp. Men det skiftede var alt andet end en succes - og da Guingamp i sommer rykkede ned, fik svenskeren ophævet sin kontrakt og har siden været på klubjagt.

En jagt, der altså snart kan ende i Brøndby. Carsten V. Jensen, Brøndbys fodbolddirektør, erkendte da også søndag, at Johan Larsson er et transferemne:

»Det synes jeg, han skal være. Hvis man er tidligere Brøndby-spiller og -kaptajn, og man ikke har en ny kontrakt, så er han et tema, når vi kigger på den måde, vi skal styrke os på,« siger Carsten V. Jensen.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, som dyrker de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen.

Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.