Tidligere holdkammerat om Ronaldos træning: 'Jeg slog på vinduet og sagde, han skulle stoppe'

Cristiano Ronaldo træner meget og har altid gjort det. Noget, de færreste nok er i tvivl om.

Som ung spiller var det ingen undtagelse, og faktisk trænede Ronaldo så ekstremt, at han blev bedt om at holde igen. Det fortæller hans tidligere medspiller i Sporting CP Tonito til Gazzetta dello Sport.

Han oplevede, at Cristiano Ronaldo som dengang kun var 'en dreng' var meget dedikeret.

»Under træningen fik han de erfarne spillere til at dreje hovedet. Jeg sagde til ham 'tag det roligt, du skal ikke overgøre det',« fortæller Tonito om den i dag 34-årige portugiser.

Den tidligere holdkammerat fulgtes til og fra træning med Cristiano Ronaldo, som han gav et lift i ny og næ. Men af og til kunne det være svært at komme hjem.

»Jeg måtte vente en time på træningsanlægget, fordi han aldrig ville afsted. Jeg slog på vinduet ved træningsrummet og sagde 'kom så Cris, du skal stoppe nu. Det er ved at blive sent,'« fortæller Tonito.

Mens han selv har indstillet den professionelle karriere, spiller Cristiano Ronaldo som bekendt stadigvæk. Portugiseren skiftede i sommer til Juventus efter at have været i Real Madrid siden 2009.

Og de mange træningstimer og år på banen har i den grad givet pote for Ronaldo, der fem gange har kunnet kalde sig vinderen af Ballon d'Or. Da han skiftede til Real Madrid, var han den dyreste fodboldspiller nogensinde. En rekord, der dog efterfølgende er blevet slået flere gange. I sin tid i Real Madrid blev Cristiano Ronaldo desuden den mest scorende spiller i den spanske storklubs historie.