Thierry Henry skal træne dansk teenager

 
Den blot 17-årige Mathias Jørgensen blev igen en vigtig indskiftning for OB, da han reducerede til 1-2, som var starten på et flot comeback af hjemmeholdet. Fold sammen
Læs mere

Den franske legende Thierry Henry skal træne Mathias Jørgensen og amerikanske New York Red Bulls.

Thierry Henry er klar til at rejse sig ved det træ, han er faldet.

Den tidligere angrebsstjerne blev i januar måned fyret i den franske klub AS Monaco efter bare tre måneder som cheftræner. Nu er han klar til at kaste sig ud i endnu et trænerjob.

Ifølge Sky Sports bliver 41-årige Henry, der som spiller brillerede for klubber som Juventus, FC Barcelona og ikke mindst Arsenal, ny manager i den amerikanske MLS-klub New York Red Bulls.

Henry spillede selv i New York-klubben fra 2010 til 2014, hvorefter han stoppede sin aktive karriere.

Sky Sports mener at vide, at ledelsen i New York Red Bulls har lagt sig fast på Henry som klubbens nye træner. Topchefen Oliver Mintzlaff flyver nu til London for at færdiggøre aftalen med den tidligere verdensmester.

Thierry Henry får dermed en dansk angriber under vingerne. I februar måned købte New York Red Bulls den 18-årige danske angriber Mathias Jørgensen i Superliga-klubben OB.

Jørgensen, der præcis som Henry lever højt på sin hurtighed, har siden ankomsten til New York spillet fire kampe for Red Bulls. Hans klub har dog fået en dårlig start på den nye MLS-sæson med kun én sejr i syv kampe. Derfor er Thierry Henry nu på vej over Atlanten.