Stjernens tragedie: 11-årig svoger skød sig selv ved en fejl

En helt forfærdelig tragedie har ramt den islandske landsholdsspiller Gylfi Sigurdssons familie.

Sigurdssons bare 11 år gamle svoger er død efter ved et uheld at have skudt sig selv med et haglgevær. Det skriver den engelske avis Daily Mail. Maximilian Helgi Ivarsson, som den 11-årige dreng hed, var halvlillebror til Gylfi Sigurdssons 31-årige kone Alexandra Ívarsdóttir.

Den frygtelige tragedie skete ifølge Daily Mail, da unge Maximillian tog et haglgevær fra et aflåst skab og ved et uheld kom til at skyde sig selv 8. september. Og nu er han så blevet begravet.

Til bisættelsen 18. september var familien til stede, og allerede samme dag havde hans søskende - blandt andre Gylfi Sigurdssons kone Alaexandra - skrevet mindeord til deres bror midt i sorgen.

»Det er hårdere end tårer at skrive disse ord. Det første, vi kommer til at tænke på, er taknemmelighed. Tak for at have fået lov at være sammen med dig i den korte tid, som du var hos os, hvor vi nød dit vidunderlige selskab,« skrev søstrene ifølge islandske Mannlif.

Den unge drengs død har ramt lokalsamfundet hårdt, lyder det. Og på den skole, som Maximilian Helgi Ivarsson gik på, har der også været ekstremt nedtrykt stemning.

Søstrene Alexandra Ívarsdóttir og Tinna har sammen med deres mænd - blandt andre Gylfi Sigurdsson - også tilføjet endnu mere til afskedshyldesten til 11-årige Maximillian:

»Du var altid så rolig, sød, smilende og med god humor. Du var ekstremt samvittighedsfuld, klog og flydende på tre sprog allerede fra en tidlig alder,« lyder ordene.