Spiller med vild kærlighedserklæring til Maradona: 'jeg tror på Gud'

 
Napoli var en fodboldgud i Napoli og for Argentina. Vi undersøger den lille kontroversielle argentiner nærmere. Fold sammen
Læs mere

I Argentina findes Gud, og så findes Maradona. Og for op mod 200.000 argentinere er Maradona begge dele. De tilkender sig nemlig 'Iglesia Maradoniana' eller den 'Maradonianske kirke'

En af dem må formodes at være den argentinske målmand Gaspar Servio, der spiller fodbold i den mexicanske klub Dorados. Her har han siden september haft Maradona som træner.

Og efter det knap halve år sammen er han ikke længere i tvivl. Maradona skulle derfor foreviges på kroppen. Gaspar Servio har da heller aldrig lukket færre mål ind i sin karriere, end han har gjort under Maradona.

Maradona har derfor fået en stor plads på målmandens venstre lår. Under Maradonas ansigt har Servio tilmed fået tatoveret teksten; 'jeg tror på Gud'.

Et hurtigt kig gennem Gaspar Servios Instagram-profil afslører da også, at den 26-årige keeper er pænt tilfreds med at bruge en stor del af sin tid sammen med Maradona.

Et par dage inden han lagde billedet op af sin nye tatovering, delte han et andet billede af ham og Maradona.

Her havde han fået et billede i ramme, hvor de to og tre andre står med armene om hinanden, mens Maradona er iklædt en Hawaii-skjorte. Teksten dengang var også simpel.

»Billedet af Gud«.