Sort nyt for Eriksen og Tottenham

Det så skidt ud, da Tottenhams Harry Kane måtte humpe ud i tirsdagens Champions League-brag.

Tottenham-stjernen blev trådt kraftigt over anklen af Manchester Citys Fabian Delph, og lynhurtigt stod det klart, at Harry Kane ikke kunne fuldføre kampen.

Nu melder Tottenham dog om nyt om Kane - og det er ikke godt.

Harry Kane har fået en 'kraftig ledbåndsskade i sin venstre ankel', men klubber melder foreløbigt ikke noget om længden på en eventuel skadsepause.

I stedet lyder det, at klubbens lægestab skal foretage yderligere undersøgelser hen over den næste uges tid for at afgøre, hvorvidt Harry Kane kan nå tilbage.

Dermed er det i hvert fald allerede nu mere end tvivlsomt, at Harry Kane spiller lørdagens Premier League-kamp mod Huddersfield samt returopgøret mod Manchester City i Champions League onsdag.

Grimt så det også ud, da Harry Kane hoppede fra banen uden at kunne støtte på sit venstre ben. Se situationen i toppen af artiklen.

Som om det ikke var nok, så måtte Dele Alli også lade sig udskifte i tirsdagens opgør, om ham er der også tvivl om til de kommende kampe.

Alli har fået et brud i sin venstre hånd, men Tottenham udelukker ikke, at han kan spille allerede lørdag mod Huddersfield.

Det vil uden tvivl være et stort slag for Tottenham at mangle deres topscorer for resten af sæsonen. London-holdet er i øjeblikket nummer tre i Premier League i en tæt kamp om Champions League-billetter.

Tottenham har tidligere i år manglet Harry Kane i syv kampe. Fire af de kampe var i Premier League, mens en enkelt kamp var i Champions League mod Dortmund, og her formåede Tottenhams faktisk at vinde alle fem kampe.

De tabte dog i EFL Cup til Chelsea og i FA Cup til Crystal Palace.