Solskjær svarer igen på spekulationer: 'I må snart ændre manuskriptet!'

 
Manchester United havde ikke de store problemer med at gøre det af med Fulham og Claudio Ranieri i en kamp, hvor den franske duo Martial og Pogba strålede. Fold sammen
Læs mere

Bliver Ole Gunnar Solskjær fast manager i Manchester United?

Det er ikke til at vide, hvornår det endegyldige svar kommer. Nordmanden er fortsat ubesejret i spidsen for den engelske storklub, og spørgsmålene omkring hans fremtid kommer efter stort set hver kamp.

Efter Manchester Uniteds seneste kamp kom de da også endnu engang, skriver Adresseavisen.

Her blev han spurgt af en journalist, om det var 'for enkelt' at sige, at vinder nordmanden tirsdagens kamp i Champions League mod PSG, har han gjort nok til at sikre sig en permanent kontrakt.

»Ja, det er for enkelt. I må snart ændre manuskriptet, for i har så mange måder at stille disse spørgsmål på,« sagde Ole Gunnar Solskjær.

Endnu engang understregede nordmanden, at han bare har fokus på kampene, og så tager han resten, som det kommer.

»Der er nogle måneder tilbage af sæsonen, hvor jeg skal gøre det, jeg kan for klubben,« sagde Ole Gunnar Solskjær, der under weekendens kamp havde besøg af Manchester Uniteds ejer Avram Glazer. Både på tribunen og i omklædningsrummet.

»Jeg snakkede lige med ham. Han kom ind i omklædningsrummet. Vi er alle glade for at have vundet en kamp,« sagde Ole Gunnar Solskjær. Manchester United indtager lige nu fjerdepladsen i Premier League med 51 point for 26 kampe.

Ole Gunnar Solskjærs aftale med klubben er lige nu begrænset til resten af denne sæson, og det vides altså endnu ikke, hvem der endegyldigt - og permanent - overtager tøjlerne.