Solskjær afslører: Fik besøg af Ferguson på træningsbanen

 
Livet fortsætter med at være fryd og gammen for Manchester United efter Ole Gunnar Solskjærs tiltræden hos De Røde Djævle, hvor endnu en stor sejr kan noteres. Fold sammen
Læs mere

Mellem jul og nytår har der været et særligt besøg på Manchester Uniteds træningsanlæg.

Og det var ikke bare hvem som helst, der kiggede forbi - det var nemlig selveste Alex Ferguson. Det bekræfter Ole Gunnar Solskjær til klubbens hjemmeside.

»Jeg holder ham informeret. Og han besøgte os lørdag, og jeg tror han nød tiden på træningsbanen,« afslører den norske manager.

Ifølge BBC var det første gang, Alex Ferguson besøgte Carrington, efter han i starten af maj blev ramt af en hjerneblødning. Skotten, der i dag er 77 år, var ikke på besøg på træningsanlægget under David Moyes og Louis van Gaal, men han blev inviteret tilbage af Jose Mourinho, da portugiseren stod i spidsen for det engelske mandskab.

Nu er det Ole Gunnar Solskjær, der står i spidsen, og han lægger ikke skjul på, at Alex Ferguson har betydet - og betyder - meget for ham i karrieren, og de taler ofte sammen. Lørdag var så ingen undtagelse, da Alex Ferguson - der også nærmest altid er med på Old Trafford - lagde vejen forbi klubben, som han var manager for i 26 år, inden han stoppede i 2013.

»Vi havde nogle gode snakke - også med resten af staben - og han var meget støttende. Han ved det personale, jeg har, er Manchester United-folk hele vejen igennem. Han ved, at vi vil gøre alt, vi kan indtil sidste sekund, vi er her. Vi vil gøre alt for klubben og prøve at sørge for, Manchester United gør det så godt, klubben kan,« siger Ole Gunnar Solskjær.

Nordmanden er lige nu ansat som midlertidig manager for den engelske klub efter fyringen af Jose Mourinho, og han kunne nok ikke have ønsket sig en bedre start. Tre sejre ud af tre mulige er, hvad det er blevet til for det engelske mandskab, efter Ole Gunnar Solskjær overtog tøjlerne.

Næste opgave for nordmanden og Manchester United er onsdag aften, hvor turen går til Newcastle i Premier League.