Skadet Ibrahimovic må droppe Liverpool-besøg

Milan rejser til Champions League-premiere i Liverpool uden den svenske veteran, der på ny er skadet.

Zlatan Ibrahimovic er plaget af en inflammation i akillessenen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jonathan Moscrop/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I søndags gjorde Zlatan Ibrahimovic comeback for AC Milan i Serie A efter en lang skadespause. Men nu er den gal igen med den næsten 40-årige forward.

Milan-træner Stefano Pioli oplyser ifølge AFP, at Ibrahimovic er plaget af en skade i akillessenen og derfor ikke tager med til Liverpool, hvor milaneserne onsdag spiller Champions League-kamp.

»Han forlod banen med en inflammation i senen. Vi håbede, at han kunne nå at komme sig, men det er ikke tilfældet,« siger Pioli.

Ibrahimovic scorede få minutter efter sin indskiftning i søndagens opgør mod Lazio. Inden da havde han været ukampdygtig med en knæskade i fire måneder.

Skaden forhindrede ham også i at repræsentere Sverige i sommerens EM-slutrunde.

En anden erfaren angriber, Olivier Giroud, er til gengæld til rådighed igen efter at have været smittet med coronavirus.

Han vil dog ikke være i stand til at spille hele kampen på Anfield.

»To dages træning er ikke nok til at spille 90 minutter, men han kan spille en del af kampen. Ibrahimovic skulle have været i startopstillingen, men nu står det mellem Ante Rebic og Olivier Giroud,« siger Stefano Pioli.

Onsdagens kamp mod Liverpool er Milans første i Champions League siden et nederlag til Atlético Madrid i ottendedelsfinalen i marts 2014.

/ritzau/