Sendt bort og forladt af konen - nu kæmper stjerne ny chance

Jese Rodriguez slider for at komme tilbage.

Og PSG-træner Thomas Tuchel 'sætter pris på' indsatsen fra den spanske fodboldspiller, der har haft nogle svære år.

Ifølge spanske medier som AS har angriberen blandt andet tabt syv kilo efter at have ansat en personlig træner. Selvsamme medier spekulerer i, at  den 25-årige fodboldspiller rent faktisk kan komme til at spille en rolle hos det stjernespækkede franske hold i løbet af foråret efter at have været sendt helt ud af truppen.

Det så ellers så lyst ud, da Jese Rodriguez i sommeren 2016 skiftede fra Real Madrid til PSG - her havde Zlatan Ibrahimovic netop forladt klubben, og vejen var banet for et gennembrud for det store talent med masser af kampe for spanske U-landshold.

Allerede ved præsentationen i Paris formåede fodboldspilleren dog ikke helt at fylde hovedrollen, for kæresten Aurah Ruiz tog en stor del af opmærksomheden.

Og på banen gik det heller ikke meget bedre for angriberen, hvis spillestil er blevet sammenlignet med Cristiano Ronaldos.

Allerede i januar 2017 blev Jese Rodriguez lejet ud til Las Palmas. Og i løbet af sommeren samme år blev han sendt på endnu et lejemål, denne gang en hel sæson i Stoke.

Undervejs brød også forholdet til Aurah Ruiz sammen, efter at hun havde født parrets første barn, Nyan, der var for tidligt født.

I al offentligheden klandrede hun fodboldspilleren for at have svigtet i den svære tid, hvor Aurah Ruiz måtte bo på hospitalet med sønnen.

»Flyv rundt i privatfly, vis billeder af diamant-halskæder til en værdi af tusindvis af euro, mens dit barns få beklædningsgenstande bliver vasket i en håndvask,« sagde hun blandt andet:

»Bare bliv ved med at bruge penge på dine venner, rejser, mærevarer og biler til dig selv, mens din søn lider.«

I løbet af sommeren 2018 vendte Jese Rodriguez tilbage til PSG, hvor han øjeblikkeligt blev ekskluderet fra PSGs sommer-tour til Asien.

Han har endnu ikke spillet en kamp i denne sæson, men træner Thomas Tuchel har altså nu bemærket indsatsen - og han kan snart få chancen for det franske storhold, der onsdag overraskende blev sendt ud af den franske pokalturnering.