Se billederne: Premier League-stjerner fester i Tivoli

God tur i Grøften!

Kasper Schmeichel og holdkammeraterne hos Leicester City har får søndagen fra til en lille julefest.

Og den danske landsholdsmålmand har taget resten af holdet, der ligger nummer to i Premier League, med i Tivoli i København.

Søndag eftermiddag er Leicester-spillerne ankommet til den julepyntede forlystelsespark i det centrale København, hvor den står på spas og løjer, god mad i Grøften - og formentligt en ordentlig tår dansk humle.

B.T.s har fundet Leicester-spillerne i Tivoli, hvor de er klædt ud i alle mulige forskellige kostumer. Og Leicester-truppen i tivoli tæller spiller europæiske landsholdsspillere som Ben Chillwell og Ricardo Pereira - og verdens bedste målmand i øjeblikket, Kasper Schmeichel.

Ifølge B.T.s oplysninger er Kasper Schmeichel klædt ud som 'stormtrooper' fra Star Wars-universet, og det var ham, der gik først ind i Tivoli.

Med sig har Leicester-spillerne en række sikkerhedsvagter, der ikke har været tilfredse med, at det er blevet taget billeder af spillerne, da de ønskede at holde festen hemmelig. Kigger man rundt på Leicester-spillernes Instagram-profiler, er der heller ikke noget, der har delt billeder fra København.

Hvis Leicester-spillere og en Tivoli-tur lyder bekendt i dine ører, så er du ikke galt på den.

Leicester-spillerne tog samme tur i december 2015, hvor B.T. fandt flere af spillerne klædt ud som blandt andet Teenage Mutant Ninja Turtles. Det blev angiveligt en vældig dyr julebrandert, hvor de også endte i byen.

Hvis Leicester-spillerne skulle være en smule overtroiske, så lader en Tivoli-tur til at være et fremragende valg. Da Leicester-drengene i 2015 var i Tivoli, kunne de lade sig kåre som engelske mestre fem måneder senere.

På daværende tidspunkt lå Leicester selvsagt i toppen af Premier League, som de også gør i denne sæson på den nuværende andenplads. Lige nu står Leicester noteret for 29 point efter 13 kampe.

I 2015 havde Leicester 28 point efter samme antal kampe. Vi siger det bare. (Der havde Liverpool så ikke 37 point, som de har nu. Men alligevel.)