Rørende hilsner til Lars Høgh: 'Vi er med dig'

 

Onsdag aften stod Lars Høgh frem på tv med nyheden om, at hans kræft var vendt tilbage.

Kræften i bugspytkirtlen, som han fik konstateret sidste år og blev opreret for, er blusset op igen.

»Hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg det faktisk godt. Men lægerne siger noget andet. Jeg har fået et tilbagefald,« sagde Lars Høgh i Go' Aften Live på TV 2 onsdag aften.

Hilsnerne er siden faldet Lars Høghs vej på sociale medier. Heriblandt har hans arbejdsgiver DBU sendt en hilsen flankeret af et billede af Lars Høgh og de tre landsholdsmålmænd, Jesper Hansen, Frederik Rønnow og Kasper Schmeichel før EM-kvalkampen mod Schweiz.

'Gode tanker til Herrelandsholdets målmandstræner Lars Høgh, der desværre er blevet ramt af kræft igen.Rigtig god bedring, Lars. Vi er med dig,' skriver DBU på Twitter.

Også tv-vært Jes Dorph-Petersen sender sin hilsen til Lars Høgh.

Det var Jes Doprh-Petersen, der ondsag aften interviewede målmandslegende om kræftens tilbagevenden, ligesom han også stod bag interviewet, da Lars Høgh sidste år fortalte om sin kræftsygdom for første gang.

'Tak Lars Høgh for din åbenhed, dit mod og din livsvilje. Lars fortalte i Go’aften Live om sin kræftsygdom - og den kemo-behandling, han gennemgår i denne tid. Jeg har enorm respekt for den mand,' skriver Jes Dorph-Petersen.

Tirsdag var Lars Høgh med ved Miraklet i Madrid-talks i Odense i forbindelse med lanceringen af bogen om OBs 2-0-sejr over Real Madrid i 1994, hvor Lars Høgh spillede en kæmpe rolle.

Bogens forfatter, journalist Martin Davidsen, er ligeledes ærgerlig over onsdagens nyhed.

'I går var der glæde. I dag tristhed. Lars Høgh fortæller i aftenens Go’Aften Live, at hans kræftsygdom er vendt tilbage. Det gør mig uendeligt ondt at høre. Gode tanker til et fantastisk menneske herfra,' skriver han på Twitter.

Lars Høgh vendte tilbage til arbejdet på landsholdet i maj efter sin operation og kemobehandling. Det arbejde varetog han også i november til kampene mod Schweiz og Luxembourg, selvom han der havde fået meldingen om et tilbagefald.