Robert Skov om debutscoring: Jeg bliver bedømt på mål

Robert Skov spillede en god kamp, da Danmark vandt 6-0 ude over Gibraltar. Nu kræver han endnu en sejr.

Robert Skov var godt spillende i torsdagens EM-kvalifikationskamp ude mod Gibraltar, hvor det blev til både et mål til 1-0 og senere en assist til 4-0-målet. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Med det vigtige og hurtige åbningsmål til 1-0 samt en assist senere i kampen fik Robert Skov sat et solidt aftryk på 6-0-sejren ude over Gibraltar i EM-kvalifikationen.

Det var blot Skovs anden landskamp - og anden gang han startede inde i træk - og det blev denne gang til den første scoring i rødt og hvidt.

- Det er for de få at spille på landsholdet og især det danske landshold, der er så dygtigt.

- Som offensivspiller er det en del af arbejdsbeskrivelsen at lave mål og assists. Det er tit det, vi bliver bedømt på, siger Skov.

I sommerens transfervindue skiftede han fra FC København til Hoffenheim i den tyske Bundesliga.

- Det er stort at repræsentere Danmark, score og vinde 6-0. Det var mit andet mål på hovedstød i karrieren, så vidt jeg ved, siger kantspilleren, der også havde et nærgående skud med det farlige venstreben.

- Det var vigtigt at komme godt fra start. Vi leverede et stykke professionelt arbejde, og vi spillede fornuftigt og klogt. Der var ikke nogen, der blev skadet, så det var godt, siger han.

Storsejren over Gibraltar skal følges op med tre point mere, når Georgien tager imod Danmark på søndag i den næste kamp i EM-kvalifikationen, mener Skov.

- Det er en kamp, hvor vi tager afsted for at vinde. Vi skal vinde på den udebane i Georgien.

- Det er ikke det nemmeste i verden, og vi skal igen levere et professionelt stykke arbejde, lyder det fra Skov.

Danmark rejser fra Gibraltar til Georgien fredag, og søndagens kamp i Tblisi fløjtes i gang klokken 18 dansk tid.

/ritzau/