Rebecca Laudrup afslører detaljer fra bryllup: Sød hyldest til far

 

Da Rebecca Laudrup i april blev gift, var alt planlagt ned til nærmest mindste detalje.

Det fortæller hun i et indlæg på sin blog.

'Jeg gik all-in, for selvom alle sagde til mig ‘det er der ingen der opdager’, så vil jeg sige, jo det er der. Jeg fik komplimenter for alt, lige fra goodiebags, til personlig øl, sjove bordkort, smukke blomster og menukort som passede til invitation. Jeg har fået ros for at gøre en indsats, så det vil jeg anbefale alle,' skriver Rebecca Laudrup i blogindlægget.

Brylluppet, hvor hun blev gift med Frederik Svejborg, blev afholdt på Holckenhavn Slot på Fyn, og på sin blog deler Rebecca Laudrup sine tanker om udvælgelsen af alt fra kjolen til festpynten.

Og her afslører den nygifte kvinde, at hun tænkte på sin far - den tidligere fodboldspiller Michael Laudrup - da hun skulle vælge sine sko til den store dag.

'Jeg havde ude i Hongkong købt et par Manolo Blahnik sko på udsalg, og vidste med det samme at det skulle være dem,' skriver Rebecca Laudrup om de turkise sko, som hun har delt et billede af på bloggen.

'Det var nemlig min fars farve. Men jeg vidste også, at jeg ville danse natten lang, og derfor skulle jeg finde et par flade. Chanel havde derfor lavet et par gule sneakers, og når jeg nu skulle have bier på ryggen, synes jeg det hele gav lidt mere mening,' skriver Rebecca Laudrup.

Udover at drive sin blog, arbejder hun også som skribent for Elle, og nu kan hun også kalde sig forfatter.

Tirsdag udgav hun nemlig bogen 'Jeg finder altid hjem', hvori hun fortæller åbent om det at være barn og vokse op i en fodboldfamilie. Et liv, der har krævet mange flytninger, og det har ikke altid været nemt, fortalte hun i sidste uge til Jysk Fynske Medier.

»Da jeg som 18-årig flyttede alene til København, flyttede mine forældre til Swansea. Da havde jeg en krise over, hvor jeg hørte til,« fortalte Rebecca Laudrup.

»Jeg ville virkelig gerne stå på egne ben, men jeg savnede også at kunne tage hjem til mine forældre om søndagen, sådan som mine venner gjorde. Det har taget lang tid, men nu føler jeg, at det er i København, jeg hører til, nok fordi vi for første gang i 10 år alle sammen bor i Danmark,« fortalte hun.

Hun flyttede sammen med Frederik Svejborg i 2017 til Hong Kong, da han havde fået et job i shippingbranchen. Nu er de dog tilbage i København, og det samme er hendes forældre - Michael og Siw Laudrup - efter Michael Laudrup stoppede som træner i Qatar.