Populær dansk TV-vært skifter til konkurrenten

Kanalen er ny - men værten bliver et velkendt ansigt.

Det bliver Signe Vadgaard, der skal være Premier League-frontfigurt hos Xee, der fra den kommende sæson sender Premier League-fodbold i Danmark.

»Premier League er en fantastisk liga, hvor de største stjerner uge efter uge leverer store dramaer, og det er stedet, hvor topsport, underholdning, fascination og spænding smelter sammen i en perfekt kombination. Jeg glæder mig enormt meget til hver uge at stå i spidsen for Premier League-dækningen på Xee og være med til at skabe en ny, levende og spændende tv-kanal,« siger Signe Vadgaard i en pressemeddelelse.

Hun har i de seneste år været en profileret vært hos Discovery Networks på transmissioner fra Superligaen og Europa League.

Xee er en forholdsvis ny kanal i de danske stuer, og det er YouSee, der står bag kanalen. Signe Vadgaards nye arbejdsgiver bliver dog i fremtiden Discovery Networks største konkurrent på det danske sportsmarked, Nordic Entertainment Group - der står bag TV 3 Sport.

Det er her Premier League-indholdet til Xee bliver produceret.

»Med Signe får vi en rigtigt dygtig vært, som både har håndværket på plads, og en udstråling som få andre. Hun har en enorm appetit på opgaven, og hun kommer til at blive et stærkt aktiv i forbindelse med Premier League-dækningen på Xee,« siger Kim Mikkelsen, Group Head of Sports, Nordic Entertainment Group.

Xee vil i den kommende sæson vise halvdelen af Premier League-kampene på danske tv, 116.

Opdateres...