Politiet efter tumult ved KMD-cup: Brøndbys fans var de mest toneangivende

 

Stemningen ved det årlige KMD-cup tog en gevaldig drejning, da OB slog Brøndby ud af indendørsturneringen.

Der opstod nemlig tumult mellem fansene i Brøndbys og AGF's tilskuerafsnit, da begge fangrupper skulle til at forlade hallen som konsekvens af, at deres hold var sendt ud af turneringen.

Det var dog Brøndbys fans, der var de mest toneangivende i tumulten.

Det fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Henrik Krøjgaard.

»Vi har ikke fundet frem til præcis, hvordan tumulten opstår. Men vores meldinger går på, at det er Brøndbys fans, der har været mest toneangivende i forbindelse med den her ballade,« siger Henrik Krøjgaard.

Der har været flere anholdelser i forbindelse med tumulten, men ingen er - ifølge politiets oplysninger - kommet til skade. 

»Vi har anholdt tre personer i forbindelse med urolighederne ved KMD-cup. De er alle sigtet for forsøg på vold mod politiet. Desuden har vi yderligere fire sager af samme karakter, der ikke har ført til anholdelser,« siger Henrik Krøjgaard og følger op:

»Det ser altid lidt voldsomt ud, når man skal have styr på sådan nogle ting, men vi synes, vi fik godt styr på det, og ifølge vores oplysninger er der ikke nogle, der er kommet til skade.«

Tumulten opstod under ‘Future Stars’-finalen, der blev spillet af OB og Brøndbys U-14 mandskaber.

Finalen blev dog afbrudt pga. optrinnet, og da den blev genoptaget trak Brøndby sig sejrrigt ud af opgøret ved at vinde 1-0.

I seniorfinalen vandt AaB over OB med cifrene 6-3.

Dermed sikrede AaB sig turneringssejren for andet år i træk.