Parkens storaktionær bekræfter udenlandsk interesse: 'Vi har indgået en dialog'

Kommer udenlandske investorer til at smide et milliardbeløb i Parken Sport & Entertainment?

Det vides endnu ikke. Men selskabets største aktionær, Lønmodtagernes Dyrtidsfond, bekræfter, at de er i dialog med det britiske selskab Redstone Advisory Partners om at sælge sin ejerandel af Parken Sport & Entertainment. En andel, der er på lige over 29 procent. Det skriver Børsen.

Det er LDs administrerende direktør, Dorrit Vaglo, der bekræfter dialogen.

»Det er korrekt, at vi er blevet kontaktet af Redstone. De har nogle bag dem, som vi ikke hidtil har vidst, hvem var, og de er interesserede i Parken. Derfor ville de høre, om vi ville være interesserede i at sælge. Det har vi indgået i en dialog om, men vi har ikke lavet nogle aftale endnu,« siger Dorrit Vanglo til Børsen.

Udmeldingen kommer efter, at Inside Business kunne fortælle, at en gruppe af udenlandske investorer har tilsyneladende rettet sigtekornet mod det danske selskab.

Ifølge mediet kommer der i løbet af ugen et konkret tilbud på bordet, som bestyrelsen kan tage stilling til fra gruppen, der har den store amerikanske investeringsfond Fortress bag sig, og også Redstone Advisors skulle have en finger med i spillet, lød det. Ifølge mediet havde investorgruppen også talt med Parkens storaktionær LD, der nu udtaler sig.

Tirsdag formiddag udsendte Parken Sport & Entertainment en fondbørsmeddelelse, hvori det lød, at de ikke havde modtaget et købstilbud fra udenlandske investorer.

'Under henvisning til rygterne i Inside Business dags dato om, at en gruppe udenlandske investorer påtænker at præsentere Parken Sport & Entertainment A/S' bestyrelse for et købstilbud på aktierne i Parken Sport & Entertainment A/S, skal vi hermed meddele, at Parken Sport & Entertainment A/S ikke har været i dialog med nogen udenlandske investor grupper, og der er ikke blevet præsenteret noget købstilbud for Parken Sport & Entertainment A/S' bestyrelse,'