Ny WAG-krig brudt ud i Premier League: 'Opsøg mig, tykke!'

Endnu et verbalt slagsmål er brudt ud mellem to Premier League-stjerners koner - koner, der populært kaldes for 'WAGS'.

Det er de bedre halvdele til de to Manchester City-profiler Leroy Sane og Riyad Mahrez, som dramaet handler om.

Candice Brook - tyske Sanes kæreste - har sendt en byge af ubehagelige sms-beskeder til Rita Mahrez, hvori hun blandt andet får kaldt WAG-kollegaen for en 'bum bitch' - frit oversat 'en ussel kælling'.

Det er The Sun, der reporterer om dramaet, som bunder i, at Rita Mahrez tidligere på måneden angiveligt blev set på en natklub sammen med den engelske boksestjerne Deontay Wilder.

Og det brød Candice Brook sig overhovedet ikke om. Hun er nemlig slyngveninde med Deontay Wilders forlovede, Telli Swift. Og Brook indledte - ifælge the Sun - et hidsigt sms-slagsmål med Rita Mahrez.

»Du er en rigtig groupie-kælling. Du spiser trods din fede mave, lol,« lyder en af beskederne.

Rita Mahrez svarede tilbage med at konstatere, at Candice Brook 'ligner en dreng', og hun bad hende samtidig 'om at tage parykken af'.

Candice Brook slog herefter tilbage - og igen var angrebet rettet mod Rita Mahrez' vægt.

»Kælling, jeg er fra LA (Los Angeles, red.). Min hud er stram. Jeg træner hver dag. Spiser sundt hver dag. Ja, mine bryster er flade uden implantater. Ingen falskt lort. Alt er ægte!«

»Og jeg er i bedre form, end du nogensinde har været. Opsøg mig i Manchester, tykke. For du taler for meget.«

Det er blot en måned siden, at en anden WAG-krig rasede i England.

Her var det Leicester-stjernen Jamie Vardys kone, Rebekah, Vardy, der beskyldte fodboldikonet Wayne Rooneys kone, Coleen Rooney, for at lække historier om hendes privatliv til The Sun.