Nicki Bille har fået absurd skade: 'Han har slået numsen'

 

Det er ikke meget, Nicki Bille er til stede på træningsanlægget i Ishøj disse dage.

Den 31-årige fodboldspiller var onsdag ikke mødt op til træning, ligesom han ikke var været der i lidt tid.

Det er der dog en grund til, fortæller klubbens sportschef Murat Kütük til Se og Hør. Nicki Bille har været uheldig på en ferie, han har været på for nylig.

»Han har slået numsen på en vandrutsjebane, og ellers har han bare været syg,« siger Murat Kütük.

Nicki Bille har dog været til træning tidligere, men det er ikke kun ferie-skaden, der har voldt angriberen problemer den seneste tid. Det samme har den arm, han blev skudt i tilbage i december.

»Han startede med at løbe en tur. Han har ikke været ude at løbe i syv til ni måneder. Han er generet i armen, og der kommer nok til at gå en del længere tid, end jeg regnede med,« siger Kütük.

Det var i slutningen af juli, han kunne præsentere Nicki Bille som ny spiller i Ishøj IF.

Og her blev det slået fast, at man kendte Nicki Billes fortid, men at der også var en stor tro på, at det netop er i Ishøj IF, at Nicki Bille kan komme på ret køl igen.

»Vi er den eneste klub i Danmark, der har turdet tage Nicki Bille ind. Jeg synes, at det er kæmpestort for Nicki Bille, at vi trodser alle advarsler og giver ham chancen for at komme tilbage i fodbolden. Han har jo lukket sig selv fuldstændigt ude,« fortalte Murat Kütük til B.T.

Han understregede dog også allerede dengang, at Nicki Bille skulle i form, for fysikken halter.

»Han er tyk. Det er ikke en snorlige Nicki Bille, vi har fået. Han er blevet halvrund, så jeg vil skyde på, at hvis han holder den træningsplan, vi har lagt for ham, vil der gå tre til fire uger, før han kan få et indhop. Han kommer ikke bare lige i startopstillingen, for vi har nogle klassespillere,« lød det fra Kütük.

Og nu kan han altså få lov at vente en smule længere på angriberen, som han dog fortsat har stor tiltro til.