Nicki Bille flirter med realitystjerne

 

Det har været nogle hektiske måneder for Nicki Bille, men på kvindefronten er der stadig tid til sjov.

For fodboldspilleren, der lige nu står uden klub, bruger sin megen fritid sammen med en ny flirt. En realitykendis endda. Det er Julie Melsen, som har deltaget i programmet Love Island, og hun bekræfter sin flirt med Nicki Bille.

»Vi hygger os bare, og så kører vi lidt rundt og spiser noget mad,« siger Julie Melsen til Se og Hør.

Nicki Bille har den seneste tid været en del i medierne, da han blev idømt fire måneders ubetinget fængsel i en sag om vold, narko og trusler. Han valgte efterfølgende at anke to af forholdene i straffen.

Endnu er Nicki Bille altså ikke i gang med at aftjene sin straf, og mens han venter, forstår han at hygge sig. Det sker med realitypigen Julie Melsen, som dog stadig ikke lægger meget mere i forholdet til Nicki Bille.

»Vi har ikke tænkt over at tage det videre, men hvis det sker, så sker det,« siger Julie Melsen, som er meget imponeret over Nicki Billes og vennernes biler.

Nicki Bille går og venter på sin ankesag, men kan også se frem til en anden retssag, der handler om den 31-årige angribers indblanding i en skudepisode, som var skyld i, at Nicki Bille på et tidspunkt var i livsfare.

Det kostede ham en del af førligheden i armen, og kort efter den seneste retssag delte Nicki Bille et meget makabert billede af sin arm, som du kan se her.