Nedtur for Neymar: Sagsøgt af fodboldfan

Neymar skal formentlig en tur i retten.

Det skyldes, at han var en anelse for aggressiv mod en fan af modstanderholdet efter et nederlag.

Den brasilianske superstjerne blev fanget på kamera efter Paris Saint-Germains nederlag til Rennes i Coupe de France i april.

Her så man de 27-årige superstjerne i en mindre meningsudveksling med en Rennes-fan på tilskuerpladserne efter kampen, og pludselig ser man Neymar lange ud efter ham

Det har den pågældende Rennes-fans valgt at sagsøge Neymar for. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Ifølge nyhedsbureauet har det pågældende fans advokat, Philippe Ohayon, bekræftet søgsmålet mod Neymar over for L'Equipe efter et møde med Neymars bagland, der ikke fik afklaret situationen.

Nyheden kommer bare nogle timer efter, at Neymar fik sig en mindre sejr.

Den kvinde, der tidligere har anklaget Neymar for voldtægt, valgte fredag at droppe anklagerne. Det var brasilianeren tilfreds med, selvom han er rasende over sagen.

'Jeg vil være ærlig og sige, at jeg ikke er glad, men jeg er lettet. Såret vil altid være det, og jeg kan huske, hvordan mennesker er i stand til at gøre gode til, men også dårlige,' skriver han i et Instagram-opslag fredag.

Mens Neymar altså ikke er færdig er sagerne i sit privatliv, skal han også finde ud af, hvad fremtiden på fodboldbanen bringer.

Brasilianeren vil åbenlyst væk fra Paris Saint-Germain, der på den ene side ikke vil stå i vejen for et skifte, men på den anden side stadig kræver et stort beløb for at slippe ham.

Barcelona har tidligere nævnt, at Neymar gerne vil 'hjem' til Barcelona, men Real Madrid er også nævnt som en mulighed for den 27-årige stjerne.