Nedtur for Bendtner: Mesterfinale aflyst

 
Nicklas Bendtner udtrykte efter den første træningssession med Rosenborg efter afsoningen af hans dom, at hans form ikke var påvirket af dommen. Fold sammen
Læs mere

Nicklas Bendtner skulle søndag have sparket sæsonen igang med Mesterfinalen mellem Rosenborg og Molde. Men kampen er nu blevet aflyst.

Der er ganske enkelt varslet for meget nedbør i Oslo, til at det er forsvarligt at spille på Ullevaal. Man frygter simpelthen, at banen vil gå til under af den massive nedbørsmængde.

Det har det Norges Fotballforbund oplyst i en pressemeddelelse.

I stedet skal Bendtner og Rosenborg nu vente helt til 31. marts, før de kan spille sæsonens første kamp ude mod Bodø/Glimt.

I Norge er beslutningen om at aflyse kampen blevet et stort kritikpunkt blandt både fans og journalister. Langt de fleste fra både Trondheim og Molde har allerede taget turen til Oslo for at være klar.

»Håbløs at aflyse så sent. Dækker NFF (det norske fodboldforbund, red) alle rejseudgifterne til fansene? Var der så lidt interesse, at det var en let beslutning at træffe? Hvorfor ikke bare flytte kampen til en kunstgræsbane?,« spørger Twitter-brugeren Jesper Mathisen blandt andre.

Nu hedder det i stedet, at man vil se på muligheden for at afvikle kampen senere i år. Og så har Rosenborg og Molde aftalt at spille en træningskamp i Abrahallen øst for Trondheim - det er en overdækket kunstgræsbane.

Niklas Bendtner var for første gang efter sin dom tilbage i Rosenborg og træne med sine holdkammerater 25. februar. Siden har han været med holdet på træningslejr, ligesom han også har spillet træningskampe.