Messi får croissanten galt i halsen

Queens Park Rangers - West Bromwich
Der skal være gode chancer for, at vi får mindst tre mål at se i denne kamp. QPR har ikke det helt vilde at spille for og er i dårlig form, men det er mest defensivt, den halter. I fem af de seneste seks kampe i ligaen har der været mindst tre mål, og man spillede egentlig en fin kamp i FA Cupen mod Watford, hvor man var lidt uheldige med at ryge ud. West Bromwich har den måske mest skræmmende offensiv i rækken og har scoret i 16 kampe i træk, men holdet spiller til tider ret naivt, og det koster ofte dyrt. Derfor lugter det af mindst tre scoringer i denne kamp.

Over 2,5 mål i kampen
England - Championship, klokken 20:45
Odds 1,80 er fundet hos Bet365

Lyon - Barcelona
Barcelona satser alt på sejr i Champions League i denne sæson, men det ændrer ikke på, at holdet ikke virker til at ramme topformen netop nu. Hverken mod Atheltic Bilbao, Real Madrid i pokalen eller Valladolid har man ramt det normalt så tårnhøje offensive niveau, og her gælder det en modstander, som op til flere gange har vist, at de kan spille op med de bedste. Lyon slog PSG i ligaen, ligesom de hverken ude eller hjemme tabte til Manchester City i gruppespillet, og tager vi med, at Barcelona lever med et uafgjort resultat, virker værdien til at være på 1X.

Lyon taber ikke kampen
UEFA - Champions League, klokken 20:45
Odds 2,15 er fundet hos Unibet (asian +0,5)

Notts County - Newport
Notts County ligger sidst i tabellen, men spørgsmålet er hvor længe. Man investerede pænt i januars vindue, og det ser ud til at have givet bonus. Syv point er det blevet til i de tre kampe i februar, og det endda selv om man har mødt tre tophold. Her gælder det et Newport-hold, hvis sæson længe har handlet om FA Cup. Nu er man ude af den turnering, og man kan godt tvivle på, om de kan rejse sig til en kamp som denne. De er i forvejen ikke ret gode på udebane, hvor de har tabt halvdelen af kampene, så Notts County bør være et godt spil i dag.

Notts County vinder kampen
England - League Two, klokken 20:45
Odds 2,50 er fundet hos Bet365