Medie: Sportschef kørte skandalespiller direkte til politistationen

 

Sagen om Bernio Verhagen bliver ved med at tage den ene dramatiske drejning efter den anden.

Kort efter, at Viborg offentliggjorde fyringen af den skandaleombruste spiller, der scorede sin kontrakt ved hjælp af falske agenter og et organiseret svindelnummer, kørte Viborgs sporschef Jesper Fredberg Verhagen til politistationen.

Det skriver TV Midtvest.

Tirsdag formiddag havde Bernio Verhagen, sportschef Jesper Fredberg og direktør Morten Jensen et møde, hvor det blev slået fast, at Verhagen ingen fremtid har i Viborg.

Parterne blev enige om at ophæve kontrakten, og efter mødet blev den hollandske 'fodboldspiller' kørt direkte til politistationen i Viborg, hvor sagen i forvejen bliver undersøgt.

»Everything is false (alt er falsk, red.),« har Verhagen sagt til TV Midtvest.

Spilleren mener nemlig selv at været blevet snydt af falske agenter, der har udgivet sig for at arbejde for det store agentfirma Stellar Group, der repræsenterer superstjerner som Gareth Bale.

Tidligere på dagen bekræftede Viborg FF til B.T., at kontrakten med Bernio Verhagen var blevet opsagt. En nyhed, som B.T. allerede annoncerede mandag aften.

'Viborg FF har pr. dags dato opsagt kontrakten med Bernio Verhagen efter gensidig aftale,' skriver klubben i et opslag på Twitter.

Tidligere tirsdag kunne B.T. ligeledes afsløre, at Verhagens forklaring i et interview med Onside heller ikke holder vand. For Viborg har aldrig været i kontakt med den agent, som Bernio Verhagen påstår at have brugt i forbindelse med skiftet til den danske 1. division. Det kan du læse mere om her.

Viborg har tidligere fortalt, at klubben føler, at de er blevet udsat for et svindelnummer, og at aftalen med fodboldspilleren er lavet under falske forudsætninger.

Dermed blev det altså blot til en enkelt træning med Viborgs proffer og utroligt mange overskrifter på Bernio Verhagens seneste fodboldeventyr. Et eventyr, der har givet ham korte kontrakter i Moldova, Sydafrika, Chile og ikke mindst Viborg.