Medie: Griezmann har besluttet sig - vil forlade klubben

Færdig. Slut. Videre.

Den franske superstjerne Antoine Griezmann har efter fem år i Atletico Madrid besluttet, at han vil videre. Det har angriberen meddelt både ledelsen og sine holdkammerater.

Det skriver den spanske Madrid-baserede avis Marca, der normalt har godt styr på, hvad der rører sig i de to Madrid-klubber.

Griezmann valgte for nyligt at indkalde manager Diego Simeone og præsidenten, Miguel Angel Gil Marin, til et møde. Og her forklarede han, at han ønsker at forlade den spanske storklub.

Ifølge den spanske avis var Griezmann meget ærlig på mødet, hvor han udtrykte sin taknemmelighed for sin tid i klubben.

Han gjorde det dog klart, at det var tid til at finde sig en ny udfordring.

Ifølge avisen tyder alt derfor på, at franskmanden skal til FC Barcelona, som han tidligere også har været sat i forbindelse med.

Sidste sommer valgte den franske verdensmester ellers at skrive under på en ny kontrakt med Atletico Madrid efter han var blevet kraftigt rygtet til konkurrenterne fra FC Barcelona.

Ifølge ham selv kunne han dengang selv vælge, om han ville blive holdkammerater med Messi, Suarez og co. eller ej. Dengang var svaret til de spanske mestre nej.

Men nu har tingene ændret sig for Griezmann, der i denne sæson har scoret 15 mål i den spanske liga.

Franskmandens frikøbsklausul er ifølge Marca på hele 200 millioner euro, men efter den 1. juli bliver den reduceret til 120 millioner euro svarende til knap 900 millioner danske kroner.

Dermed kan søndagens opgør mellem Atletico Madrid og Levante blive Griezmanns sidste.