Medie: Chelsea køber Ajax-stjerne fro 335 millioner

Ajax og Chelsea er onsdag blevet enige om en mundtlig aftale, der til sommer bringer Hakim Ziyech til London-klubben.

Det skriver det hollandske medie De Telegraaf.

Ifølge dem er de to klubber nået til enighed om en mundtlig aftale, der betyder, at Ajax-stjernen får den blå trøje på til sommer.

Nyheden kommer kort tid efter, at den engelske avis The Telegraph - der i øvirgt ingen forbindelse har til det hollandske medie - kunne fortælle, Chelsea-manager Frank Lampards drømmesigning var netop den 26-årige midtbanespiller.

Faktisk skulle Chelsea have forsøgt at købe marokkaneren allerede i sidste måned, men det blev afvist af den hollandske storklub, der ikke ville miste en af deres største profiler midt i sæsonen.

Det fik efterfølgende Lampard til at opfordre ledelsen til at få lukket handlet hurtigt, så Ziyech kunne blive Chelsea-spiller til sommer.

Ifølge De Telegraaf betaler London-klubben omkring 45 millioner euro for Ajax-stjernen svarende til cirka 335 millioner kroner.

Det bliver dog understreget, at en anden klub stadig kan nå blande sig i kampen om Zitechs underskrift, og at det altså derfor ikke er 100 procent, før han sætter blæk på kontrakten.

Chelsea har da også med egne øjne set, hvad Hakim Ziyech kan, da han under Champions League-gruppespillet tilbage i november scorede et formidabelt frisparksmål mod klubben i et opgør, der endte 4-4.

Tidligere skulle Tottenham også have været interesseret i midtbanespilleren, men de endte i stedet med at købe Steven Bergwijn, der allerede er kommet godt fra start i klubben.

Hakim Ziyech skiftede i sommeren 2016 fra FC Twente til Ajax Amsterdam.

I denne sæson har marokkaneren scoret seks mål og lavet 13 assists i 18 kampe.