Manchester United-talent ramt af kræft: 'Han er stadig ved at komme sig'

 
Manchester United havde ikke de store problemer med at gøre det af med Fulham og Claudio Ranieri i en kamp, hvor den franske duo Martial og Pogba strålede. Fold sammen
Læs mere

Manchester United kunne i går melde en frygtelig nyhed ud på klubbens hjemmeside, hvor der dog også var plads til et positivt lysglimt.

Storklubbens forsvarstalent Max Taylor er blevet ramt af kræft, og bliver behandlet med kemoterapi, kom det frem.

Lyspunktet i den ærgerlige nyhed er, at den 19-årige midterforsvarers krop reagerer positivt på den kræftbehandling, han har fået.

»Han er stadig ved at komme sig, og skal arbejde sammen med klubbens lægestab i den nærmeste fremtid,« skriver klubben om Max Taylor, som for nylig skiftede efternavn fra Dunne.

»Jeg vil gerne takke alle i klubben, som har hjulpet mig fra den første dag,« siger Max Taylor, som til daglig spiller på Uniteds U23-mandskab.

»Ord kan ikke beskrive, hvor meget min familie har hjulpet mig gennem dette. Min mor, min stedfar, min bror og min kæreste og resten af familien har været en værdifuld støtte for mig,« siger Taylor, som også takker staben på hospitalet, hvor han er blevet behandlet.

Midterforsvareren, som kommer fra Manchester-området, skrev under på sin første professionelle seniorkontakt med Manchester United i januar sidste år.

Han beskrives som en ‘hård, aggressiv forsvarer, som er god i hovedspillet’.