Manchester United skifter adresse på grund af smittefare

Manchester United er blevet nødt til at ændre planer i sidste øjeblik til træningslejren i spanske Marbella.

Ifølge Daily Mail har klubben ændret hotel på turen på grund af frygten for Coronavirus.

Det viser sig nemlig, at Rafael Benitez og hans klub Dalian Yifang besøgte Westin La Quinta Golf Resort en uge inden, at United-spillerne skulle have været der.

Nu skal de bo på Kempinski-hotel i Estepona-området i stedet for.

Manchester United er blot en af flere Premier League-klubber, der i øjeblikket holder en vinterpause og rejser sydpå for at få bedre træningsforhold. Men helt udramatisk er det altså ikke som følge af Corona-virussens eksplosive spredning, der nu også påvirker Europa og verdens største fodboldklubber.

Klubbens nyerhvervede angriber Odion Ighalo er ikke engang kommet med på træninsgslejren, og det skyldes også den globale epidemi. Nigerianeren er kommet til Manchester united på leje fra Shanghai Shenua, men måtte blive hjemme fra Spanien, da man i klubben frygter, at han ikke får tilladelse til at flyve ind i England igen, hvis han forlader landet.

Angriberen, som er 30 år gammel, træner heller ikke engang med på klubbens sædvanlige træningsanlæg, Carrington.

Den kinesiske Superleague, der blandt andet huser Benitez' klub Dalian Yifang, er ligeledes udskudt på ubestemt tid på grund af Coronavirussen, der i skrivende stund har kostet mimimum 1357 mennesker livet.