Manchester United om angrebet på klubdirektørs hjem: Der er ingen undskyldninger for at bringe en andens liv i fare

Tirsdag aften begik hætteklædte Manchester United-tilhængere hærværk mod Manchester Uniteds klubdirektør Ed Woodwards private hjem.

Her affyrede de lysblus mod huset, spraymalede porten med rød maling, ligesom der blev lagt en video af episoden ud på de sociale medier med overskriften ‘Ed Woodward skal dø’.

Nu er Manchester United kommet på banen med en udtalelse om de voldsomme begivenheder. Det melder flere engelske medier herunder Sky Sports og BBC.

‘Manchester United er i aftes blevet bekendt med episoden uden for en af vores ansattes hjem. Vi ved, at fodboldverdenen vil bakke os op i vores samarbejde med politiet i Manchester, der forsøger at identificere gerningsmændene bag angrebet,’ lyder det i den officielle udmelding fra Manchester United.

Her gør den engelske storklub det også klart, at de vil retsforfølge og udelukke gerningsmændene på livstid.

‘Fans, der udtrykker deres holdning er en ting, kriminalitet og forsætligt at bringe en andens liv i fare er en anden. Der er ingen undskyldning for det, der er sket’.

‘Alle, der bliver fundet skyldige, vil blive udelukket for livstid af klubben, ligesom de vil blive retsforfulgt’.

Hverken Ed Woodward, hans kone eller hans to små børn var til stede på ejendommen, da den blev angrebet. 

En person, som var del af gruppen, siger til The Sun, at "Woodward har været en katastrofe som direktør og skal forlade klubben".

»Masser af mennesker har sagt det, men han lader ikke til at høre efter,« siger den anonyme kilde og tilføjer, at "vi vil ikke bare lade stå til, mens vores klub bliver ruineret".

Ed Woodward arbejder i disse dage på at lukke en aftale med Sporting Lissabons portugisiske stjernespiller Bruno Fernandes, og den handel menes at være tæt på at blive en realitet.

Manchester United tager i aften mod ærkerivalerne fra Manchester City, når de tørner sammen i FA Cuppen.