Joachim Andersen jagtet af topklubber

 
Manchester United havde ikke de store problemer med at gøre det af med Fulham og Claudio Ranieri i en kamp, hvor den franske duo Martial og Pogba strålede. Fold sammen
Læs mere

Joachim Andersen har for alvor slået igennem i Serie A i Sampdoria. Nu bliver den 22-årige forsvarsspiller jagtet af de største klubber i Premier League.

Det skriver Independent.

Det er Manchester United, der skulle have bestemt sig for at forstærke forsvaret efter Mourinhos afgang, og det dårlige resultat mod Paris Saint-Germain i Champions League.

Feltet af potentielle stoppere skulle allerede være snævret ned til tre muligheder, skriver Independent. Blandt dem er altså danske Joachim Andersen, Inters Skriniar og Napolis Koulibaly.

Independent skriver dog også, at chancen for at Joachim Andersen ender i Manchester United er lille sammenlignet med de to andre muligheder.

I stedet skulle U21-landsholdsspilleren være brandvarm i Tottenham, hvor der eftersigende allerede skulle være taget kontakt og indgået de første forhandlinger.

På samme måde er Inter igang med at tilbyde Skriniar en ny kontrakt, hvorfor det mest af alt ligner, at det er Kalidou Koulibaly, der har retning mod Manchester og Ole Gunnar Solskjær.

I Manchester United har midterforsvarerne Phil Jonas og Chris Smalling for nyligt skrevet under på nye kontrakter. Derfor er det lige nu Eric Bailly, der ligner fortid hos United.

Joachim Andersen har spillet 32 kampe i Sampdoria. Han kom til Serie A fra FC Twente i august 2017.