Jan Vertonghens hjem røvet - hustru var 'skrækslagen'

Fire bevæbnede mænd tiltvang sig tidligere på ugen adgang til Jan Vertonghens hjem i London.

Fodboldspilleren var på Champions League-opgave med Tottenham, men hustruen Sophie De Vries og parrets to børn var hjemme.

»Hans hustru var selvfølgelig skrækslagen og gjorde, som hun fik besked på,« siger en kilde tæt på den engelske klub til Express:

De fire røvere gennemsøgte ifølge mediet huset og slap væk med elektronisk udstyr.

Politiet har bekræftet, at der fandt en indbrud sted.

»Fire mænd med hætter og bevægnet med knive tiltvang sig adgang til hjemmet og stjal flere genstande. Ingen kom til skade. Der ikke foretaget nogen arrestationer, og efterforskningen er i gang,« lyder det i en udtalelse fra politiet.

Røveriet fandt sted umiddelbart inden, at Jan Vertonghen og Tottenham spillede returkamp i Champions League mod RB Leipzig i Tyskland. Anmeldelsen kom til politiet bare få minutter inden kick-off.

Her sad den belgiske fodboldspiller på bænken, da den engelske klub blev sendt ud af turneringen.

»Vi støtter Jan og familien i denne frygteligt traumatiske tid, og vi opfordrer alle med oplysninger i sagen til at træde frem og hjælpe politiet med efterforskningen,« lyder det i en udtalelse fra politiet.

Det er sket flere gange inden for det seneste år, at fodboldspilleres hjem er blevet udsat for voldsomme røverier, mens de har været væk på opgaver med deres hold. Det er både sket i Spanien, Italien og England.