Iskold Guardiola kommer med advarsel

 
Mesterskabskampen er tæt mellem Manchester City og Liverpool, men i hvilken lejr ville eksperterne helst stå? Fold sammen
Læs mere

Pep Guardiola kommer nu med en løftet pegefinger overfor sine spillere inden onsdagens Premier League-kamp mod West Ham.

For den spanske Manchester City-manager vil ikke se nogen mentale tømmermænd efter søndagens triumf i Carabao Cup.

Han kræver fuldt fokus på titelræset i Premier League, hvor City ligger nummer to i tabellen – et enkelt point efter Liverpool.

Og han advarer på forhånd mod eventuelle undskyldninger om, at City-spillerne har det hårdt, fordi de også fortsat er med i Champions League og FA Cup.

»Jeg vil ikke høre undskyldninger om træthed, program eller hvor mange kampe, vi spiller. Det er ingenting.«

»I de sidste to måneder er det mentaliteten, der afgør det. Folk snakker om den eller den spiller. Det er lige meget (hvem der spiller, red.). Vi har en bred trup,« siger Guardiola ifølge The Guardian.

»I morgen vil jeg se begæret efter virkelig, virkelig at ville vinde mesterskabet. Jeg er ligeglad med måden, vi gerne vil spille på, eller andre ting. Jeg vil have den ’lugt’ i omklædningsrummet.«

»Jeg vil se på deres ansigter i morgen – mine spillere. Efter kampen vil jeg fortælle jer, om jeg så noget specielt eller ej,« fortsætter City-manageren.