Indskiftede Cornelius matchvinder: Bomber for Bordeaux

Det har været en lidt blandet sæson indtil nu for Andreas Cornelius i Bordeaux, som han er udlejet til fra Atalanta.

Men i aftes fik den danske landhosldsangriber lidt tiltrængt mål-succes, da han som indskifter blev matchvinder mod Dijon, som blev besejret med 1-0.

Cornelius startede som lidt ofte før i denne sæson på bænken for Bordeaux, som kæmper for at komme væk fra en kedelig midterplacering.

Det detroniserede franske storhold havde dog svært ved at nedkæmpe det lille bundhold, som ovenikøbet blev reduceret til 10 mand. Efter en times spil kom 25-årige Cornelius så på banen, og så gik der ikke længe før danskeren slog til.

En helt vild acceleration efter en hurtig finte i det 77. minut sendte Bordeaux-talentet Samuel Kalu til baglinjen, hvorefter han stenhårdt smækkede bolden ind foran mål.

Her havde Cornelius lavet det helt rigtige og veltimede angriberløb, så han bare kunne støde bolden op i nettaget i det tomme mål fra en meters afstand.

Flere mål kom der ikke i opgøret. Det var den tidligere FC København-angribers anden sæsonscoring i ligaen i 14 optrædener. Cornelius har dog før i sæonen også haft en vigtig fod med i flere Bordueax-mål som assistmager.

Bordeaux er med sejren placeret på en 10.-plads i Ligue 1. Andreas Cornelius' landsholdskollega, Lukas Lerager, sad på bænken i hele kampen for Bordeaux.