Ikke kun Ronaldo og co.: Dansk landsholdsspiller vinder mesterskab med Juventus

Det er bestemt ikke kun på herresiden, Juventus har succes, hvad angår mesterskaber.

For lørdag eftermiddag kunne den italienske storklubs kvindehold også lade sig hylde.

Og på holdet er der også en dansk landsholdsspiller iblandt, nemlig Sofie Junge, der skiftede til klubben i vinter.

»Dette halve år har været en surrealistisk oplevelse. Jeg havde ikke troet, at det ville ende på denne måde. Det har virkelig været nogle fede oplevelser, og jeg er faldet meget godt til på holdet og ligaen. Det hele passer mig rigtig godt,« siger Sofie Junge til DR Sporten.

Hun fik knap 80 minutter i lørdagens sejr over Verona, hvor Juventus vandt 3-0. Og selvom Juventus-kvinderne lørdag skulle fejre mesterskabet, er sæsonen bestemt ikke slut. For i næste weekend gælder det endnu en stor kamp, da Fiorentina venter i pokalfinalen. Skulle hun sammen med Juventus vinde pokalturneringen næste weekend, vil det være Sofie Junges første af slagsen.

Lørdagens mesterskab er dog ikke det første i Sofie Junges karriere, da hun har både et dansk og et svensk i forvejen.

Siden skiftet til Juventus er det gået godt for Sofie Junge, der ikke blot spiller fast. I marts havde hun i den grad hovedrollen i et opgør mod rivalerne fra Fiorentina, da hun foran lige knap 40.000 tilskuere på Allianz Stadium scorede kampens eneste mål og sikrede sejren.

»Det sker ikke ofte for mig, at jeg scorer. Det var utroligt. Det er det vigtigste mål i hele min karriere,« sagde hun efter opgøret.