Handicappet for livet: Men Bille vil tilbage

 

Står det til Nicki Bille, er han ikke færdig med at spille fodbold.

Også til trods for, at han arm kommer til at være medtaget resten af hans liv, og han risikerer en ubetinget fængselsdom fredag.

Det siger Nicki Bille til TV 2 SPORT torsdag efter den første dag i hans retssag er overstået.

»Jeg skal spille fodbold igen. Jeg kan ikke stoppe sådan her uanset hvad. Det er noget, jeg har kæmpet for, siden jeg var fem år gammel. Jeg har aldrig lavet andet. Jeg kan simpelthen ikke have, hvis det skal stoppe sådan her. Det ville ikke være respektfuldt over for min egen karriere og mig selv,« siger Nicki Bille til TV 2 SPORT.

Udmeldingen kommer oven på dag et i Københavns Byret, hvor Nicki Bille er tiltalt for fem forhold.

I retten fortalte Nicki Bille, at han fortsat har problemer med at bøje og strække armen og ikke kan knytte sin højre hånd. Det går formentlig aldrig over, fortalte han.

»Jeg er handicappet for livet af det her. Min fodboldkarriere, som jeg har kæmpet for hele livet, er måske slut,« sagde Bille i retten.

Nicki Bille selv blev skudt i armen i december i sit hjem på Kenny Drews Vej i København og var siden indlagt på Rigshospitalet i mere end en måned.

Skuddet mod Nicki Bille er ikke på dagsordenen i Nicki Billes retssag, der i stedet handler om blandt andet vold og besiddelse af 0,26 gram kokain.

Der er afsat halvanden dag til retssagen, der derfor forventes afsluttet fredag.

Ved åbningen af retsmødet blev der dog nedlagt forbud mod at live-blogge, mens der til gengæld ikke er nedlagt forbud mod at referere fra retsmødet.

Derfor kan du fredag stadig følge med hos B.T. hvor vi vil bringe seneste nyt i sagen, og hvor der forventes at falde dom.