Groteske scener på direkte tv: Chelsea-træner går totalt amok

Noget er helt galt i Chelsea.

Og under finalen i Carabao Cup mod Manchester City endte de interne Chelsea-problemer med at blive udstillet på direkte tv.

I anden omgang af den forlængede spilletid af finalen modtog den spanske Chelsea-målmand Kepa Arrizabalaga behandling på banen.

Chelseas træner, Maurizio Sarri, ville skifte reservekeeper Willy Caballero ind. Men det kom han aldrig.

Kepa Arrizabalaga begyndte at signalere, at han var klar, men alligevel hev Sarri Caballero frem til udskiftning.

Den argentinske keeper lignede en herre, der intet forstod af situationen, og det hjalp heller ikke, da David Luiz måtte ud til sidelinjen og tale med Sarri.

Forvirrigen var total, at Sarri efter længere diskussion med dommer Jonathan Moss endte med at holde Kepa på banen. Men ikke uden raseri.

Den iltre italiener råbte og skreg, bankede ned i sit sæde og var ved at forlade Wembley, inden han ombestemte sig og kom tilbage.

Gennem en længere periode har der været rygter om, at Sarri har mistet omklædningsrummet og tilliden hos en del af spillerne, og søndagens billeder fra Wembley gør ikke noget godt for hans situation i Chelsea.

Det hele endte med straffesparkskonkurrence - med Kepa på mål. Og det endte ikke godt for Chelsea og Sarri, da det endte med Manchester City-sejr.

Spørgsmålet er nu, om Sarri er ved at være en færdig mand i Chelsea.

Se hele situationen i toppen af artiklen.