Fyret holdkammerat forklarer tyveri mod Dolberg: Jeg var jaloux

Han har været en af hovedpersonerne i en af de mest opsigtsvækkende sportshistorier de sidste par uger.

Og nu siger 18-årige Lamine Diaby Fadiga 'undskyld'.

»Jeg vil først og fremmest sige undskyld til alle fans og andre der er forelskede i GYM (Nice-klubben,red.)«

Sådan skriver den nu tidligere Nice-spiller i et opslag på Instagram, efter han mandag blev fyret som følge af, han indrømmede, at det var ham, der stjal Kasper Dolbergs ur i omklædningsrummet forrige uge. Uret har en værdi på op mod en halv millioner kroner, og sagen blev meldt til politiet.

»Mange har støttet mig og fulgt mig siden jeg startede som professionel, jeg som ung fra regionen, der kom til klubben som 14-årig,« skriver det 18-årige talent i opslaget.

»Deres reaktioner er på højde med den skuffelse, som de formentlig føler over for mig, og jeg skylder dem en forklaring,« skriver Lamine Diaby Fadiga, der fik sin kontrakt med Nice revet over mandag aften.

Han fortæller. at han stolt har båret trøjen med barndomsklubben.

»Desværre blev jeg skadet i flere måneder, og mit comeback blev endnu udskudt, da jeg fik et rødt kort med U19-holdet. Det påvirkede mig mentalt, og min situation fuld af modgang stod i kontrast til min holdkammerat Kaspers succes og aura,« skriver Lamine Diaby Fadiga om situationen.

Og derfor ramte hans egne frustrationer den danske landsholdsspiller.

»Det gik ud over ham uden nogen som helst grund, måske en smule på grund af jalousi. I stedet for at kæmpe på banen for at skabe konkurrence, agerede jeg som en kujon og på en fej måde over for ham,« skriver Lamine Diaby Fadiga.

21-årige Dolberg skiftede i sommer fra Ajax Amsterdam til Nice for 150 millioner kroner, og mens han på banen har fået en fin start i det franske, har det altså i kulissen været en smule dramatisk.

Efter tyveriet tilbød Mohamed Lamine Diaby-Fadiga at betale danskeren tilbage, ligesom han også kom med en undskyldning.

Derudover lød aftalen angiveligt, at Kasper Dolberg skulle trække politianmeldelsen tilbage, hvis værdien af uret blev betalt tilbage.