Frank Lampard bekræfter: Dansk landsholdsspiller bliver i Chelsea

 

En af ugens store transfernyheder har været AC Milans interesse i at leje den danske landsholdsspiller Andreas Christensen.

Det skrev Sky Sports og den italienske transferguru Gianluca Di Marzio.

Samme dag kunne B.T. i den ugentlige podcast Transfervinduet imidlertid skyde den mulige transfer ned, og nu udelukker Chelseas manager, Frank Lampard, det også.

»Ja, det kan jeg godt udelukke. Jeg har altid kunnet lide Andreas som spiller, og jeg har trænet med ham. Jeg vil have den bedste udgave af ham. Når du ser på på hans høje niveau og kvaliteter på bolden samt hans pasninger, så vil jeg arbejde med at få det bedste frem i ham. Jeg har flere gode midterforsvarer og skal vælge imellem dem ud fra det, jeg ser,« siger han på pressemødet frem mod weekendens Premier League-kamp mod Burnley.  

»Jeg vil arbejde med alle de dele, som vi kan forbedre. Jeg tror på, at han med sine evner kan blive en fantastisk spiller. Han bliver ofte fejlvurderet ud fra sin alder,« tilføjer Chelsea-manageren. 

En del af årsagen til historierne om en mulig transfer til Italien skulle være grundet manglende spilletid i Chelsea på det seneste, men ifølge B.T.s oplysninger skyldtes i hvert fald bænkpladserne mod Southampton og Tottenham, at Andreas Christensen var syg og ikke 100 procent klar til de kampe.

Ellers ville Frank Lampard ifølge B.T.s oplysninger have brugt ham i de kampe.

Du kan høre mere om historien i podcasten herunder.