Forsvundne Salas nedstyrtede fly fundet: Eftersøgningsleder afslører nye detaljer

Det fly, der havde Emiliano Sala og David Ibbotson ombord er fundet på bunden af Den Engelske Kanal.

Og nu fortæller lederen af den private eftersøgning, David Mearns, flere detaljer om fundet, der blev gjort søndag morgen.

»Vi lokaliserede vraget af flyet på havets bund i løbet af de første par timer. Det ligger på 63 meters dybde,« fortalte han mandag morgen i Radio 4-programmet 'Today', skriver BBC.

Flyet blev fundet af en sonar, og siden blev der sendt kameraer under vandet. Her blev det slået fast, at der var tale om det forsvundne fly, der skulle fragte Emiliano Sala fra Nantes til Cardiff.

»De opfangede registreringsnummeret, og det der overraskede dem mest var, at det meste af flyet var der,« fortæller David Mearns.

Begge passagerer på flyet er efter al sandsynlighed døde, men deres lig er endnu ikke fundet.

Emiliano Sala var på vej til sin nye klub Cardiff fra Nantes, da han og pilotet forsvandt ombord på et lille privatfly, som forsvandt den 21. januar.

Der er blevet søgt efter Sala og piloten siden - først af de officelle myndigheder og siden af en privat efterforskningsenhed. I slutningen af januar dukkede to sædepuder op, der formodes at stamme fra det forsvundne fly, hvilket betragtes som at tegn på, at både Sala og piloten er omkommet.