Flere afbud svækker Dortmunds muligheder mod Tottenham

En håndfuld Dortmund-spillere har måttet melde forfald til mødet med Tottenham på Wembley.

Axel Witsel og Dortmund kommer på en svær opgave mod Tottenham onsdag aften. Glyn Kirk/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Allerede mandag stod det klart, at anfører Marco Reus ikke kan være med, når Dortmund onsdag aften spiller den første kamp mod Tottenham i Champions Leagues ottendedelsfinale.

Men den målfarlige landsholdsspiller er langt fra den eneste spiller, som Dortmund-træner Lucien Favre må undvære i det tysk-engelske fodboldbrag på Wembley.

I alt har en hel håndfuld Dortmund-spillere med målmager Paco Alcácer i spidsen måttet melde forfald før den vanskelige opgave.

Spanieren har vrøvl med den ene skulder og er derfor ikke med i Dortmunds kamptrup.

Ude er også Julian Weigl, der er blevet syg, Lukasz Piszczek, som har problemer med en hæl og Manuel Akanji, der har hofteproblemer.

»Det bliver svært at levere en toppræstation i lyset af den åreladning,« siger Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, ifølge dpa.

Med i regnestykket skal dog også, at Tottenham stiller op uden profiler som Dele Alli og Harry Kane, der begge er på vej tilbage efter skader.

Dortmund kan glæde sig over, at Lucien Favre igen er i stand til at stå på sidelinjen, efter at han måtte se lørdagens 3-3-kamp mod Hoffenheim fra sygesengen.

Her sad Thomas Delaney ude med karantæne, men danskeren er med mod Tottenham.

»Selvfølgelig har vi stor respekt og kender Tottenhams kvaliteter. Det er et hold, der måske spiller en lille smule som os,« vurderer Delaney.

Dortmund kommer ind til kampen som førerhold i den tyske Bundesliga, mens Tottenham indtager tredjepladsen i Premier League.

Kampen begynder klokken 21 onsdag aften.

/ritzau/