Emre Mor på vej væk fra Celta Vigo: I forhandlinger med danskerklub

Danskerklubben Brentford kan blive en ny dansktalende spiller rigere denne vinter.

Ifølge B.T.s oplysninger ligger Celta Vigo i forhandlinger med Championship-klubben om såvel et lån som et køb af den tyrkiske statsborger, der er født i Danmark og har størstedelen af sin familie her.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller har i de seneste sæsoner haft særdeles svært ved at finde det niveau, der gjorde ham til en meget attraktiv spiller for de store klubber i udlandet, og som fik Dortmund til at smide i underkanten af 90 millioner kroner for at købe ham fri i Farum-klubben i 2016.

Således blev han i august udlejet til tyrkiske Galatasaray, hvor den tidligere landstræner Fatih Terim regerer.

Det var Fatih Terim, som i 2016 fik ham overbevist om at vælge det tyrkiske landshold frem for det danske.

Men selv her er lykken ikke fundet for den 22-årige Emre Mor, der i 2017 skiftede væk fra Dormund for en pris på 13 millioner euro. næsten 100 millioner kroner.

Galatasaray har ifølge tyrkiske medier mistet tålmodigheden med Emre Mor, som derfor igen kan være på vej til et klubskifte. Og det bliver ifølge B.T.s oplysnigner til en pris, som er meget lavere end de fornævnte millioner, Emre Mor har haft i værdi. 

Hvis Emre Mor skifter til Brentford, får han danske Thomas Frank som træner, ligesom Christian Nørgaard, Emiliano Marcondes, Mathias Jensen, Henrik Dalsgaard og flere andre danske profiler gør sig i klubben.